Информация

Събития

Как да закупя
билет?

Билети за всички обявени събития от календара на Joy Station може да закупите от EVENTIM, URBO, KIDU и на касите на близкия до вас магазин от търговска верига ФАНТАСТИКО.
Билети бихте могли да закупите и на място в клуба предварително (вижте работното ни време тук). Цените на билетите в деня на събитието може да се променят, а актуална информация за това може да получите в профилите на Joy Station в сайтовете на горепосочените партньори, чрез лично съобщение във Facebook страницата на клуба или на телефон 0894 777 251.
Новини относно статуса на обявените събития в Joy Station, промяна в ценовите категории и всичко, което би могло да улесни избора ви за добро прекарване при нас, ще бъдат публикувани тук и в профилите на клуба в Instagram и Facebook.

Хора в неравностoйно положение

Залите и паркингът на JOY STATION са достъпни за хора в неравностойно положение.

Транспорт и паркинг

Joy Station разполага с паркинг от 40 места, достъпът до които е свободен, както и с платен паркинг от 120 места.
Комплексът е достъпен с автобусни линии 94 и 280 на столичния градски транспорт.

Как да стигна

Резервации и достъп на непълнолетни лица

Своето място за избраното от вас събитие в Joy Station може да запазите на имейл joy@joystation.bg , като изпратите снимка на билетите си и име за резервацията. В календара на клуба има определени събития, за които не се приемат резервации. Повече информация относно опциите за настаняване ще получите на телефон 0894 777 251.
Резервации за събития в MegaXtreme боулинг в Joy Station се приемат на имейл joy@joystation.bg и на телефон 0894 777 251.

Лица под 18-годишна възраст получават достъп до събитията в клуб JOY STATION, както следва:
Родителите, настойниците, попечителите или другите лица, които полагат грижи за дете, са длъжни да го придружават на обществени места след 20:00 ч., ако детето не е навършило 14-годишна възраст, съответно след 22:00 ч., ако детето е навършило 14 години, но не е навършило 18-годишна възраст.
Родителят, настойникът, попечителят или лицето, което полага грижи за дете, удостоверяват качеството на такива с подписана декларация , както и копие от акт за раждане на детето.
Ако родителите, попечителите или другите лица, които полагат грижи за дете, не могат да го придружат, те са длъжни да осигурят пълнолетно дееспособно лице за негов придружител на обществени места след 22:00 ч., ако детето е навършило 14 години, но не е навършило 18-годишна възраст.
За пълнолетен дееспособен придружител се смята всяко лице, което е над 18-годишна възраст и не е родител, настойник, попечител или лице, което полага грижи за дете, притежаващо билет. Всеки пълнолетен придружител на непълнолетни лица (навършило 14 години, но ненавършило 18-годишна възраст) трябва да носи подписана и заверена при нотариус декларация от родител, настойник, попечител или лице, което полага грижи за дете, лична карта (включително и на детето), както и копие от акт за раждане на детето.
Деца под 7-годишна възраст имат безплатен достъп до събитията в JOY STATION.

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.