За нас

Концерти, театър, боулинг – едно пространство за десетки преживявания

Joy Station е ултра модерен парти център, който събира на едно място най-голямата боулинг зала в България и клуб, чиито технически параметри и мащаб на сцената са комплимент за всяка глобална звезда. Обектът е на 2 нива и е разположен на площ над 5 000 кв.м. Боулинг залата се отличава с 20 модерни писти с американско оборудване, атрактивно осветление и привлича състезатели от цял свят. В Joy Station можете да играете билярд, джаги, да се забавлявате с различни видео игри и да завършите деня си с наелектризиращ концерт, стендъп или театър. Ниво 1, където е клубът, разполага с просторна тераса и градина с детска площадка за най-малките клиенти.

Клуб

Музиката превзема 50% от календара на Joy Station, а преживяването на концерт при нас се превръща в истински празник! Сред факторите за това са индивидуално разработеният акустичен дизайн на залата и безкомпромисната комбинация от озвучителна система MEYER, осветление CLAY PACKY, пулт YAMAHA, три видео стени SAMSUNG и една LED стена с впечатляващите размери от 7.2 m x 2.4 m.

Клубът е популярен като притегателен център за международно признати трибюти на култови артисти като Adele, Metallica, Pink Floyd, The Beatles, U2, Bon Jovi, Depeche Mode. Технологичната база, гъвкавите опции за аранжиране на пространството и капацитета от 2000 души превръщат залата в предпочитан пристан за концерти у нас на имена като Bobby Kimball (TOTO), Uriah Heep, Primal Fear, Tarja Turunen, Mezzoforte, Sara Tavares, Al Di Meola, Joe Lyn Turner. Специалните си събития при нас регулярно провеждат и част от топ изпълнителите на българската музикална сцена като Лили Иванова, Васил Найденов, Любо Киров, DARA, Миро. През последните години програмата на Joy Station се отвори към още по-широка публика с богат избор от стендъп комеди шоута и театрални спектакли.

Боулинг MegaXtreme

Разтърсващите преживявания в Joy Station се случват както на сцена, така и на пистите на MegaXtreme – най-голямата боулинг зала на Балканския полуостров. Общата страст към играта събира шепа приятели през 2003 г. и поставя началото на марката MegaXtreme в първата зала от веригата в Студентски град, София. Партньорството ни с американския иноватор в боулинг технологиите QubicaAMF вдигна летвата в спорта у нас и постави залата на картата на международните турнири.

MegaXtreme в Joy Station е с капацитет за 200 човека и предлага неограничени възможности да празнувате със своите близки, екип, или бизнес. Комбинацията от уютни зони за хранене и забавления извън пистата (билярд, джаги, аркадни игри) е предпочитана за широк спектър от събития – от детски рождени дни  до тим билдинги и корпоративни партита.
Вижте всичките MegaXtreme локации тук.

Корпоративни събития

Пространството в клуба подлежи на различен вид подредба и аранжиране според нуждите на вашата гала вечер, обучение, тим билдинг, корпоративно парти или изложение. От високотехнологичната база на една от най-големите клубни сцени в София, през кетъринга собствено производство, до избора на артисти и декорация на залата – Joy Station е правилният партньор за вашето събитие.

Пълен капацитет правостоящи – 2000 места.
Пълен капацитет седящи места тип щъркел – 1200.
Пълен капацитет в подредба сет меню – 500 места.
Заявете своето събитие тук.

MyChoice кетъринг

Добрата храна е сред звездите на всяко събитие, независимо дали става въпрос за семинари, фирмени партита, семейни празници или коктейли. Joy Station споделя специалните ви моменти с вкус и кетъринг палитрата на MyChoice.

Пълният асортимент на достъпни цени вижте тук.

Освен клубна сцена, зоната ни за забавления на Ниво 1 предлага за вашето добро прекарване:

  • Прекрасна градина с тераса и капацитет от 110 места
  • Уютен салон за хранене с капацитет от 80 места
  • Детска площадка

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.