За нас

Концерти, театър, боулинг – едно пространство за десетки преживявания

Joy Station е мултифункционално пространство, разположено на площ над 5 000 кв.м и 2 нива. На ниво 1 е разположен един от най-големите и просторни клубове за жива музика в София, място което много от известните български, европейски и световни музиканти избират за своите изяви. Просторното помещение, което има и широка тераса с градина е и перфектното място не само за музикални събития, но и за големи корпоративни поводи и празници. Много големи български и световни брадове провеждат тук своите конференции, чествания, партита.

Клуб

Музиката превзема повече от 50% от календара на Joy Station, а преживяването на концерт при нас се превръща в истински празник! Сред факторите за това са индивидуално разработеният акустичен дизайн на залата и безкомпромисната комбинация от озвучителна система MEYER, осветление CLAY PACKY, пулт YAMAHA, три видео стени SAMSUNG и една LED стена с впечатляващите размери от 7.2 m x 2.4 m.

 

С концертен капацитет от 1500 човека, клубът е популярен като притегателен център за голям спектър от световни звезди като Bobby Kimball (TOTO), Uriah Heep, Primal Fear, Tarja Turunen, Mezzoforte, Sara Tavares, Al Di Meola, Joe Lyn Turner, Dominic Miller, Steve Gadd Band, Riverside, Paradise Lost, Leprous, Bond, Amy Winehouse Band, Glenn Hughes, Therion и много други. Традиционно на сцената се изявяват международно признати трибюти на култови артисти като Adele, Metallica, Pink Floyd, The Beatles, U2, Bon Jovi, Depeche Mode, Red Hot Chili Peppers.

 

Специалните си събития при нас регулярно провеждат и част от топ изпълнителите на българската музикална сцена като Лили Иванова, Васил Найденов, Васко Василев, Любо Киров, Дара, Миро. През последните години програмата на Joy Station се отвори към още по-широка публика с богат избор от стендъп комеди шоута, театрални спектакли и детски програми.В голяма част от дните през годината, Joy Station е домакин на на-големите корпоративни партита, конференции, церемонии, обучения и изложения. За този тип събития с присъединяването на нивото с боулинг залата, се постига капацитет от 2000 човека, които едновременно се забавляват на ниво 1 и играят различни игри на ниво 2.

Боулинг MegaXtreme

Разтърсващите преживявания в Joy Station се случват както на сцена, така и на пистите на MegaXtreme – най-голямата боулинг зала на Балканския полуостров. Общата страст към играта събира шепа приятели през 2003 г. и поставя началото на марката MegaXtreme в първата зала от веригата в Студентски град, София. Партньорството ни с американския иноватор в боулинг технологиите QubicaAMF вдигна летвата в спорта у нас и постави залата на картата на международните турнири.

MegaXtreme в Joy Station е с капацитет за 200 човека и предлага неограничени възможности да празнувате със своите близки, екип, или бизнес. Комбинацията от уютни зони за хранене и забавления извън пистата (билярд, джаги, аркадни игри) е предпочитана за широк спектър от събития – от детски рождени дни  до тим билдинги и корпоративни партита.
Вижте всичките MegaXtreme локации тук.

Корпоративни събития

Пространството в клуба подлежи на различен вид подредба и аранжиране според нуждите на вашата гала вечер, обучение, тим билдинг, корпоративно парти или изложение. От високотехнологичната база на една от най-големите клубни сцени в София, през кетъринга собствено производство, до избора на артисти и декорация на залата – Joy Station е правилният партньор за вашето събитие.

Пълен капацитет правостоящи – 2000 места.
Пълен капацитет седящи места тип щъркел – 1200.
Пълен капацитет в подредба сет меню – 500 места.
Заявете своето събитие тук.

MyChoice кетъринг

Добрата храна е сред звездите на всяко събитие, независимо дали става въпрос за семинари, фирмени партита, семейни празници или коктейли. Joy Station споделя специалните ви моменти с вкус и кетъринг палитрата на MyChoice.

Пълният асортимент на достъпни цени вижте тук.

Освен клубна сцена, зоната ни за забавления на Ниво 1 предлага за вашето добро прекарване:

  • Прекрасна градина с тераса и капацитет от 110 места
  • Уютен салон за хранене с капацитет от 80 места
  • Детска площадка

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.