„Вълшебната корона“

С премиера на авторския мюзикъл „Вълшебната корона“ „БОН-БОН мюзик“ стартира поредицата от спектакли с каузата „Да бъдеш добър“

„Недей се предава, защото зад ъгъла чака Доброто!”

На 24 юни (събота) и на 29 юни (четвъртък) в „Joy Station“ , „Бон-Бон мюзик“ ще ви представи премиерата на мюзикъла „Вълшебната корона“ – нов оригинален спектакъл създаден от български автори, който се изпълнява само от деца. 

Герои в мюзикъла са морски цар и дъщеря му, симпатични разноцветни рибки, рачешка стража, медузи, морски дяволи, таласъми и злата вещица-октоподка Гундула фон Крейзи.

А каква е историята, която ни въвлича в цялото морско приключение?

Наивна до глупост и предана на рибата-кокетка Белисима, рибката Гупи се съгласява  да открадне короната на морския цар. Но той не знае, че короната е вълшебна и ако попадне под влияние на злите сили, царството ще бъде нападнато от морски дяволи, таласъми и други морски изчадия. А огромен октопод, който се обживява от 8 малки артиста, е с пипала, които се разтягат до 3 метра.

Във „Вълшебната корона“ колоритният режисьор Бисерка Колевска, носител на множество международни награди, успява да погъделичка детското в душата на всеки зрител. Музиката и либретото са на тандема Стефан Димитров и Гергана Сотирова – автори на хитовия мюзикъл на Бон-Бон „Котешката банда“. Аранжиментите са на младите музиканти Цветан Маринов /група Фънкилишъс/ и Емилио Мархолев /група Сол Бемол/, микс и мастеринг – Павел Николов /Павел и Венци Венц’/, a богатите вокални аранжименти са на Яна Балева и Елизабет Нешева, записани в “LaTiDA” records. Основен акцент във „Вълшебната корона“ е брилянтната хореография на Милен Данков, а за преобразяването на децата актьори в приказни герои отговаря художникът на костюмите Елена Цонкова.

Продуцент на „Вълшебната корона“ е Рози Караславова, която успешно изгради Бон-Бон като най-известната и уважавана детска група в страната, реализира първото участие на България в детската Евровизия в Ротердам, продуцира стотици произведения, концерти и телевизионни предавания, традиционно участва в най-големите благотворителни кампании.

Бон-Бон гледат уверено към бъдещето, защото хубавата музика никога няма да изчезне.

Очакваме ви, за да съпреживеем заедно историята на „Вълшебната корона“!

29-06-2023

19:30

20&25 лв.

Eventim
„Вълшебната корона“

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.