Storm In Human Form-ЕПИЧНО МЕТЪЛ ШОУ СЪС ЗВЕЗДЕН СЪСТАВ ДЕБЮТИРА В БЪЛГАРИЯ

„Storm In Human Form“ събира световноизвестни музиканти на една сцена с песни на Therion, Axel Rudi Pell, Yngwie Malmsteen, Talisman и много други.

Ексклузизвно и супер специално шоу ще разтърси българските рок и метъл фенове. “Storm In Human Form” е истински звезден празник, който ще събере на една сцена големи имена от световната метъл сцена и български рок музиканти. А дебютът му ще бъде на родна почва. Епичното рок шоу, eдинствено по рода си, ще се проведе на 23 юни в София и на 24 юни в Бургас. На него феновете ще могат да се докоснат до таланта на музиканти, участвали в легендарни групи като Yngwie Malmsteen, King Diamond, Mercyful Fate, Candlemass, Therion, Vivaldi Metal Project и още много звездни проекти. На сцената ще видим:

★ Jeff Scott Soto (Yngwie Malmsteen, Journey, Talisman, Axel Rudi Pell)
★ Mats Levén (Therion, Candlemass, Yngwie Malmsteen)
★ Snowy Shaw (King Diamond, Mercyful Fate, Therion, Dimmu Borgir)
★ Tsena Koev (Kristal Bardess, Vivaldi Metal Project, Tsena Koev)
★ Mistheria (Bruce Dickinson, Vivaldi Metal Project)
★ Leonardo Porcheddu (Vivaldi Metal Project)
★ Александър Славчев (Белослава, Графа, Лили Иванова)
★ Ник Николаев (Тома, Стенли, Славин Славчев)
★ Антон Пиперов (Caliberty, Fat Bertha, Fool Circle)
★ Ния Мей (Overheat, Hammer Dance, Early May)

“Storm In Human Form” събира рок величия, които никога не са излизали на сцена заедно, за да представи на феновете на тежкия рок и симфоничната метъл музика изключително по рода си събитие. Звездите ще изпълнят някои от най-големите хитове от кариерите си, както и нови, записани специално за формата песни и изненади. Ще чуем парчета на Therion, Axel Rudi Pell, Yngwie Malmsteen, Talisman, Vivaldi Metal Project, както и нови пиеси, композирани специално за този проект, а също и класически рок и метъл хитове във вълнуващи нови аранжименти.

Подгряваща група ще бъдат хасковската готик метъл формация Ghost Warfare, които ще представят песни от четвъртия си албум.

23-06-2023

20:00

50 лв.

Eventim Bilet.bg
Storm In Human Form-ЕПИЧНО МЕТЪЛ ШОУ СЪС ЗВЕЗДЕН СЪСТАВ ДЕБЮТИРА В БЪЛГАРИЯ

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.