СкечБанда „Престъплението!“ – РОЖДЕН ДЕН

СкечБанда "Престъплението!" - РОЖДЕН ДЕН

Уважаема публика,

Шоуто „Престъплението!“, което трябваше да се играе на 03.05.23 г. във Joy Station , няма да се състои. Предстои уточняване на нова дата през септември, която ще анонсираме скоро.

Закупените към момента билети ще важат за новата дата без да е необходимо презаверяване или допълнително таксуване.

Ако желаете да върнете билетите, срокът е до 6.05.2023 г. включително. / моля, пишете в страницата на „Скечбанда“ или на имейл: team@sketchbanda.com/

Извиняваме за причиненото неудобство!

Екип „СкечБанда“

ОТВАРЯМЕ ВРАТИ В 19.15, ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ОТ БАРА, ШОУТО ЗАПОЧВА ТОЧНО В 20.00ч.
Какво е това?
Ще посмеете ли да се посмеете? Почивка на море или освежителен ремонт на баня, ние ви предлагаме и направата на плочки. Да, плочки, но на корема… от смях. Имаме идеалната фитнес програма – два часа интензивен, кардио смях за стягане на корема и отпускане на психиката. Ще поработим за вашето лятно настроение и през зимата, и ще се къпете в удоволствие, с удоволствие.
Ние знаем, че времето е пари и, именно за това, при нас смехът не се пести и скечовете си струват. Така че бъдете винаги в час, а в случая и в два часа, гарантиран смях в компанията на приятели, гарниран със свежи напитки в приятна обстановка! *
*Който не се смее връщаме парите.
А сега сериозно:
Създадохме едно ново комедийно шоу, което кръстихме Скеч Банда, в което зрелището е като шоу с кеч, но без боя и малко по-истинско. Ще Ви разсмиваме и забавляваме в продължение на 2 часа с кратки скечове по всякакви злободневни теми – житейски, социални и др. Много от случките са лични преживявания на екипа, други са плод на въображението на нашите сценаристи, а трети са взаимствани от наши любими, комедийни формати. В актьорската ни банда участват Мария Димитрова, Мая Гелева, Иваил Симеонов, Горан Иванов и Христо Симеонов. Сценографията и костюмите са създадени от Ясмин Манделли. Продуцентът е Веселин Стоянов – Лино, а сценаристите, съвсем типично за тях, се крият зад завесата.
Във всяко шоу ще се забавлявате с над 60 различни образа, които ще сменят костюми по-бързо от механик сменящ гума в питстопа на състезание от Формула 1, докато вие се спуквате от смях.

Дом на нашето шоу е Сити Марк Арт Център /бившeто кино Левски/, където специфичната атмосфера и барът в залата ще ни дадат възможност да Ви предложим едно наистина експлозивно забавление.
Най-важно за нас е как се чувства публиката, а нашата единствена цел е всеки един зрител в залата да запази за дълго приятното усещане от преживяното с нас.

Казват че смехът е здраве, ами много Ви здраве тогава. Очакваме Ви!
––––––––––––––––––
🗓 3 МАЙ 2023, 19.30ч., Joy Station
🎟 ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ: от 17.50лв.
🛋 РЕЗЕРВИРАЙ МЕСТА: Билети можете да закупите от нашия сайт: www.sketchbanda.com
или от нашите партньори от EpayGO,
grabo.bg и theatre.art.bg
––––––––––––––––––
Отваряме врати в 19.15ч.
Начало на шоуто, веднага щом всички са си взели питие и са се настанили /но не по-късно от 20:00ч/

03-05-2023

00:00

17,50 лв.

Scetchbanda EpayGo
СкечБанда „Престъплението!“ – РОЖДЕН ДЕН

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.