Next Level Les Mills – Най-вълнуващото спортно събитие на годината

Next Level Les Mills – Най-вълнуващото спортно събитие на годината

До Next Level Les Mills остават броени седмици, а днес ще ти разкажем всичко, което трябва да знаеш за това вълнуващо събитие.

Next Level Les Mills е едно от най-очакваните спортни събития на годината, което ще се проведе на 15.10.2023 г. в зала Joy Station. Това е уникална възможност за всички любители на фитнеса и здравословния начин на живот да опитат бомбастичните Les Mills тренировки – BodyPump, BodyCombat, Core, BodyAttack и Grit.

КАКВО ДА ОЧАКВАШ?

Next Level Les Mills се състои от пет Les Mills тренировки, до които получаваш достъп с един-единствен билет. На сцената очакваме над 20 Next Level треньори + 1 международен Les Mills презентър – Саймън Нилсън, който идва от Швеция, специално за събитието. Саймън Нилсън e треньор към Les Mills Nordic, спонсориран атлет на Аdidas и headcoach по CrossFit. 

Клубна атмосфера, мотивираща музика и много положителни емоции.

Програмата на събитието виж по-долу. А ако се притесняваш, че няма да издържиш на всички 5 тренировки, винаги можеш да отдъхнеш на бара в залата или да се насладиш на някоя от изненадите от нашите партньори.

13:15 – 13:45 Les Mills GRIT ATHLETIC
14:00 – 15:15 Les Mills MEGA BODYPUMP
15:30 – 16:15 Les Mills BODYATTACK
16:30 – 17:15 Les Mills CORE
17:30 – 18:30 Les Mills BODYCOMBAT

Препоръчително е да пристигнеш поне 30 минути преди началото на събитието, за да имаш достатъчно време да се регистрираш и подготвиш за тренировките.

15-10-2023

13:15

Next Level Les Mills – Най-вълнуващото спортно събитие на годината

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.