HAMMERHEAD(BG) ЩЕ СВИРЯТ „KILL’EM ALL“ НА 17 НОЕМВРИ

HAMMERHEAD(BG) ЩЕ СВИРЯТ „KILL’EM ALL“ НА 17 НОЕМВРИ

ДЕБЮТНИЯТ АЛБУМ НА METALLICA НАВЪРШИ 40 ГОДИНИ

Отложеният концерт, заради операция по спешност на член на  HAMMERHEAD (BG), все пак ще се състои на 17 ноември 2023 година в столичния  клуб „Joy Station“. Вратите ще отворят в 19:00 часа, а в 20:00 часа ще започне шоуто, отдаващо почит към един от най-великите метъл албуми и към едни от най-големите му фенове у нас. Освен целия „KILL’EM ALL“, който ще бъде изсвирен в чест на 40-годишнната от издаването му, ще чуем и много други любими песни на великата четворка.

Преди 40 години, на 25 юли 1983 rодина излиза дебютният албум на METALLICA „KILL’EM ALL“! В началото албумът не успява да попадне в нито една влиятелна класация, но към момента в САЩ е тройно платинен, а в световен мащаб е сред най-ценените траш метъл заглавия, вдъхновили стотици млади банди. METALLICA искат да кръстят албума „Metal Up Your Ass“, но по настояване на продуцента Джон Зазула името е сменено на доста по-сериозното “Kill ‘em All”.

Още с появата си албумът печели сърцата на феновете в цял свят. „Hit The Lights“, „The Four Horsemen“, Motorbreath“, „Jump In The Fire, Anesthesia“, „Whiplash“, „Phantom Lord, No Remorse, Seek & Destroy” и Metal Militia“ са сред най-разпознаваемите и обичани песни от феновете на тежката музика.

Тази година и фенклубът HARVESTER OF SOFIA (HOS) навършва 15 години! Създаден от любовта към METALLICA, българският фенклуб е събрал в редиците си най-запалените привърженици на групата. Родният трибагреник е сред най-често присъстващите по време на концертите на METALLICA, а постоянното му присъствие в репетиционната на бандата е ярък пример за обратната връзка с групата.

Билети се продават на касите в магазини „Фантастико“, онлайн и в мрежата на „Eventim.bg”. Всеки фен може да използва и опциите, даващи възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да го покаже за проверка на място през телефона си.


           До деня на събитието цената на билетите ще е 25 лева, а на 17 ноември и на място в клуба ще е 30 лева.

    Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта безплатно – с придружител и попълнена декларация.

          
Събитието се организира с подкрепата на официалния фен клуб на
METALLICA у нас – Harvester Of Sofia и КФМ.Популярна песен от албума:

17-11-2023

20:00

HAMMERHEAD(BG) ЩЕ СВИРЯТ „KILL’EM ALL“ НА 17 НОЕМВРИ

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.