FAUN с първи концерт у нас на 8 декември!

FAUN с първи концерт у нас на 8 декември!

Феновете на фолк метъла ще се срещнат с любима група!

Очарователните FAUN ще гостуват за първи път у нас на 8 декември в столичния клуб Joym Station! Цяло щастие е, че турнето „East & Central Europe Tour“ на фолклорния колектив ще се случи и феновете на средновековния фолклор ще успеят най-после да се срещнат и с тях в България.

FAUN коментират: „По време на турнето „East & Central Europe Tour“ през този ноември и декември ще свирим основно песни от настоящия ни албум „Pagan“, както и избрани песни от историята на FAUN. Щастливи сме да обявим също, че на това турне ще посетим страни, в които никога не сме свирили преди. Сигурно е, че ще представим изживяване в най-добрия му вид.“ FAUN са от водещите групи в света в смесването на средновековни инструменти и музика със съвременни ритми и модерна музика. Имат издадени единадесет студийни албума от които пет са били в топ 10 на немските класации за албуми, а някои от тях достигат и челни позиции (например албумите „Pagan“ и „Midgard“ достигат до #3). Също са номинирани три пъти за най-голямата немска музикална награда „Echo“. Албумът „Von den Elben“ е с платинен статус, а „Luna“ е със златен!

FAUN имат в историята си над 1000 сценични участия на различни фестивали и музикални форуми из целия свят, а по време на концертите публиката и феновете им винаги се вълнуват. Музиката, която изпълняват е разнообразие от виртуозни изпълнения на средновековни инструменти, полифонични вокали и архаични бийтове. Стилът им е определян като паган метъл, фолк рок, даркуейв, а също средновековен фолк с келтски и скандинавски мотиви, но какъвто и стил да откриете в изпълненията и на концертите на FAUN музиката им си остава приказка и пиршество за душата. Не пропускайте приказката FAUN за първи път у нас!

Билети ще се продават ексклузивно онлайн и в мрежата на Eventim.bg. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца и непълнолетни могат да присъстват на събитието само с придружител с попълнена декларация. До 7 годишни влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация. За придружителите се изисква редовен билет. 

Предстои обявяването на допълнителна информация.

08-12-2024

20:00

FAUN с първи концерт у нас на 8 декември!

60 лв.

Eventim
FAUN с първи концерт у нас на 8 декември!

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.