Temptation in Black

Temptation in Black - новият танцов проект на DIVA BALLET

Ексклузивно и Атрактивно Танцово шоу на клубната Софийска сцена в подкрепа на Благотворителна кауза.

Оригинален и нестандартен като идея и сценично присъствие, новият танцов проект на DIVA BALLET обединява професионални танцьори от различни танцови култури и стилове.

Едни от най-добрите двойки по латиноамерикански танци, хип хоп и street танцьори, класически и модерен балет, Afro и Break Dance майстори, се събират да преобразят и обогатят танцовата сцена.

Огнено и Елегантно, Чувствено и Пламенно само за ценители!
Клубното Dance Show, разчита изцяло на въздействието на движението и различните послания в танца в съчетанието с Funk, Deep House & Latin Funk музика.

Шоуто представя едно уникално съчетание от различни танцови стилове и култури, въздействаща музика, мултимедия, силно сценично присъствие на артистите-танцьори и неподражаема танцова естетика!

Нашата сцена ще ви плени със завидна танцова естетика от която лъха класа и стил в хореографския почерк.

От изисканото очарование на Класическия балет, през огненото и страстно присъствие на Латиноамериканските танци, до дръзкото Hip Hop & Break Dance преобразяване.

Еклектиката на сцената колаборира смело с различните танцови стилове и форми и създава съвсем нова и иновативна визия, която докосва сетивата и развихря въображението.

Споделете време с Temptation in Black, ако имате нужда от нещо различно, изискано, нестандартно и завладяващо.

27-04-2024

20:00

Temptation in Black

70, 90, 120 лв.

Eventim
Temptation in Black

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.