PERO DEFFORMERO И ОБРАТЕН ЕФЕКТ НА 11 МАЙ!

Култови музиканти с общо тържество на 11 май!

BGTSC представя:

Завръщането на PERO DEFFORMERO и специалните им гости ОБРАТЕН ЕФЕКТ!

Тържеството ще се състои на 11 май тази година в столичния клуб „Джой Стейшън“ от 20:00 часа.

След почти пет години от последният им концерт у нас PERO DEFFORMERO се завръщат със специален юбилеен концерт в чест на повече от 30 години, откакто са на сцена. Името, което са избрали е „30 грама с вас“(в превод „30 грама от вас“) Сръбската турбо фолк/фолк метъл/прогресив метъл дружина е автор на хитовите „Došli smo do kraja puta“, „Gasterbajter” , „Metal sviracu”, „Kauboj iz Bosne”, „Disco”, „Sedmica na Lotu” и много други.

ОБРАТЕН ЕФЕКТ ще представят подобаващ „реюниън сет“ с най-доброто от техните около 25 години съществуване. Бандата е една от култовите родни формации, а композициите „Моля ви, мадам“, „За Марчето“, „Карагьоз“, „Чоки“, „Кольо пияндето“ и куп други са сред любимите песни на поне едно поколение родни фенове. Не пропускайте две от най-щурите балкански банди! Събота, 11 май, клуб „Джой Стейшън“!

Билети се продават онлайн и в мрежата на Eventim.bg, а някои от местата, на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината и касата в „Борис Христов“ и други.

До 29 февруари, включително, билетите ще са 35 лева.

След това и до деня на концерта ще са по 40 лв.

В деня на събитието цената на пропуските ще е 45 лева. Децата до 10 годишна възраст влизат безплатно, но с придружител! Всички лица до 18 годишна възраст могат да присъстват на събитието само в компанията на придружител, снабден с надлежно попълнена декларация.

BGTSC са член на Сружение „Сцена музика“ и спазва етичния кодекс приет от голяма част от организаторите на концерти у нас.

Предстои обявяването на допълнителна информация!

PERRO DEFFORMERO – Популярна песен:

ОБРАТЕН ЕФЕКТ – Популярна песен:

11-05-2024

20:00

35 лв., 40лв., 45лв.

BILET.BG
PERO DEFFORMERO И ОБРАТЕН ЕФЕКТ НА 11 МАЙ!

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.