Leaves’ Eyes отлагат половината от датите в турнето си, включително и тази в София

LEAVES' EYES: Myths of Fate Tour в Joy Station на 17 март 2025г.

Промяна в графика на турнето на Leaves’ Eyes налага 13 от датите да бъдат пренасрочени за 2025 г., което включва и концерта в София, който трябваше да се проведе на 5 април 2024г.

Новата дата за шоуто тук е 17 март 2025 г., а мястото остава клуб Joy Station. Предстои да бъдат обявени и съпорт групите за отложените концерти.

Сигурни сме, че дългото чакане ще си струва и с удоволствие ще посрещнем Leaves’ Eyes в София догодина, а за момента можем да се насладим на новия им албум Myths of Fate’.

Всички, закупени до момента билети, ще важат за новата дата, без да е необходима презаверка, а желаещите да върнат своите билети могат да го направят по следния начин:

  • за билети, закупени чрез мрежата на Bilet.bg се подава заявка за възстановяване на сумата на email: help@bilet.bg
  • за билети, закупени от каса на магазини „Фантастико“, сумата се възстановява в съответния магазин.

Билетите за концерта на Leaves’ Eyes в клуб Joy Station на 17 март 2025 г. са в продажба в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“), касите на магазини „Фантастико“, както и онлайн на https://sme.bilet.bg/ на цени от:

  • 50 лв. промо за първите 50 билета, закупени от мрежата на Bilet.bg
  • 60 лв. до деня на концерта
  • 70 лв. в деня на концерта

* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител

Leaves’ Eyes е международна банда, обиколила пет континента, изнасяйки концерти в повече от 50 страни. Техните изяви на живо са зрелищни събития със спираща дъха сценография. Leaves’ Eyes създават музика, която безспорно ще остане в световната история на симфоничния метъл.

Вече е факт и първото видео към песен от новия им албум. ‘Forged by Fire’ излезе само преди няколко дни и вече се радва на огромен интерес, а с него стартира и серия от видеа на магическа тематика към парчета от ‘Myths of Fate’.

17-03-2025

21:00

60 лв.

SME
Leaves’ Eyes отлагат половината от датите в турнето си, включително и тази в София

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.