CRADLE OF FILTH С КОНЦЕРТ В СОФИЯ НА 5 МАРТ


Шоуто
Necromantic Fantasiesще мине и през България!

BGTSC представя: Концерта на CRADLE OF FILTH, който ще се състои от 19:00 часа на 5 март в столичния клуб Joy Station. За огромна радост на публиката преди тях ще видим  WEDNESDAY 13, който със своята група ще изпълнява творчеството на  MURDERDOLLS! Концертът е част от европейското турне „Necromantic Fantasies“ и ще бъде открит от базираните в Италия SICK N BEAUTIFUL.


Запомнете: 5 март 2024 г.! Запазете го за CRADLE OF FILTH и компания!

Билетите ще влязат в продажба този петък от 10.00 часа! Те ще се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон. С наближаването на събитието цената им ще расте.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!


Предстои обявяването на допълнителна информация!

05-03-2024

19:00

CRADLE OF FILTH С КОНЦЕРТ В СОФИЯ НА 5 МАРТ

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.