RIVERSIDE С НОВ КОНЦЕРТ У НАС!

RIVERSIDE С НОВ КОНЦЕРТ У НАС!

Концертът ще е на 27 септември!


BGTSC представя:
концерта на RIVERSIDE, който ще се състои на 27 септември 2023 година от 20:00 часа в столичния клуб Джой Стейшън. Гостуването им у нас е част от турнето за представяне на новия силен албум на групата „ ID.Entity“.
 
Повече от 20 години, откакто започва карирата им през 2001 година, полските майстори RIVERSIDE не спират да надграждат отличната си репутация. С множество турнета и повече от 700 концерта в цял свят, 7 студийни албума, 2 лайв албума, и 2 мини албума, бандата се превърна в една от водещите в модерния прогресив рок. През есента на 2018 година издадоха албума „Wasteland“, превърнал се в най-голямото им постижение до онзи момент. До края на годината албумът превзе много музикални класации, а в някои финишира на самия връх (списание Eclipse). Албумът спечели и отличието за златна плоча в Полша, където все още е номер 1 в някои от рок класациите. През оставащата 2018 и цялата 2019 година следват поредица от големи концерти, а в началото на 2020 година групата се отправи на последната част от турнето си в Европа преди да се върне в студиото, за да започне работа по нов албум. За съжаление, само след 3 дни се появиха първите мерки срещу предстоящата Covid 19 пандемия, а през следващите седмици няколко страни затвориха границите си. По-голямата част от концертите се състояха, като последният от тях бе именно у нас в София. Групата трябваше да побърза да се върне у дома, преди границите да бъдат затворени. Всичко това се случи, когато групата бе във възход и на върха на своята популярност… Но това не ги пречупи!

През 2022 година, след периода на Ковид-пандемията, RIVERSIDE поеха отново на път с турнета в Северна Америка, Южна Америка и Европа. Групата не спря да работи усилено и върху новия си албум „ID.Entity“, който издадоха на 20 януари тази година. Веднага последва турне в САЩ, концерти в Обединеното Кралство, Скандинавия и Полша. За групата предстои натоварена година, а с планираните през 2023 г. концерти, бъдещето изглежда отново светло за тези пионери на съвременната прогресив рок музика.

Отзвите от новия албум са невероятни и по-всичко личи, че и той се превръща в хит!

 Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC
е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!


Предстои обявяването на допълнителна информация!

27-09-2023

20:00

40-55 лв.

Eventim Bilet.bg
<strong>RIVERSIDE С НОВ КОНЦЕРТ У НАС!</strong>

We use technologies such as cookies to personalise the website, for user rating systems, etc.