PALAYE ROYALE

БАНДАТА ПРЕДЛАГА СПЕЦИАЛНИ VIP ПАКЕТИ ЗА НАЙ-ЗАПАЛЕНИТЕ СИ ФЕНОВЕ
След изпълнената с множество събития 2022 година (издадени няколко сингъла, нов албум, американско турне), сега PALAYE ROYALE отново ще тръгнат на път – в обиколка на стария континент. Първата им дата е в Прага на 20 януари, а феновете им у нас с нетърпение очакват датата 7 март, когато ексцентричното трио ще изнесе първото си шоу в София. Концертът им в клуб Joy Station се организира от Loud Concerts, а билетите за събитието катастрофално намаляват. Американската банда съобщи, че няма да бъде подкрепена от младите британци YONAKA, както бе съобщено първоначално.
Билетите за концерта на PALAYE ROYALE на 7 март са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна. Цената е 50 лв.на билет, а в деня на концерта ще бъде 60 лева.
За най-запалените си фенове, бандата предлага следните специални VIP пакети, които НЕ ВКЛЮЧВАТ билет за концерта и могат да бъдат закупени през официалния сайт на бандата: https://palayeroyale.store/:
Acoustic Show VIP – ексклузивно преживяване, което включва: ранен достъп до венюто (90 минути преди отваряне на вратите); акустично изпълнение на 2 песни; събеседване с бандата; обща снимка; сребърен VIP бадж.
Upgraded VIP – изключително преживяване, което включва: златен бадж; ексклузивен мърчандайз – фото албум, шалче, постер и др.; ранен достъп до венюто (90 минути преди отваряне на вратите); индивидуална снимка с бандата.
Какъвто и вариант да изберете за присъствието си в клуб Joy Station на 7 март, едно е сигурно: представлението ще си заслужава и ще остави незабравима следа в музикалните Ви преживявания. Освен наложилите се мега хитове, PALAYE ROYALE ще забият и парчета от издадената в края на миналата година продукция „Fever Dream”, състояща се от оптимистични и амбициозни стратосферни песни, в които арт-пънка се преплита със стадионния рок.
Вратите на залата отварят в 19.00 ч., а началото на шоуто е в 20 часа!

  • 359 889 439 086
    www.loudconcerts.bg

07-03-2023

00:00

50 лв.

Eventim
PALAYE ROYALE

We use technologies such as cookies to personalise the website, for user rating systems, etc.